Sapun Natural/Natural soap

vineri, 22 iulie 2011

Sapun cu personalitate "pistruiatul",Sapun cu morcov

  Anul trecut am facut sapun cu suc de morcov si cine l-a folosit a spus cuvinte frumoase(doar cei apropiati au avut acest privilegiu).Pe langa uleiurile de cocos,masline,soia,suc natural de morcov,miere,ulei de migdale am adaugat ulei de piersici,fulgi de ovaz si argila rosie,pentru a lumina si hidrata tenul,sa nu mai arate tern si obosit.
Curata,hidrateaza, usor exfoliant lasa pielea moale,face spuma,totul e bine.Trebuia sa miroasa subtil a trandafir(am adaugat ulei esential de geraniu si bergamot)dar nu se simte,miroase a fursecuri,probabil de la ovaz si miere.Culoarea...trebuia sa iasa portocaliu -galben cu caramiziu ,dar nu,nici pe departe,avand fulgi de ovaz macinati arata ca "pistruiatul",asa il numesc,singur si-a ales numele.
 Sapun cu personalitate.                      


L-m refacut, fara fulgi de ovaz dar am pus argila alba activa,ulei migdale,ricin ulei esential lavanda
 si bergamot,miere.
La fel de hidratant dar mai cremos,argila alba amstecata cu miere arata brun-maro,dar in rest este galben.
Are deja doua saptamani,nu cred ca se va mai schimba culoarea,poate in timp,nu stiu.Cel de anul trecut dupa aproape 6-7 luni tot galben-portocaliu era.


    Sapun"morcov,migdale si miere"
  

2 comentarii:

  1. Imi plac sapunurile tale, poate cel mai mult din ce am vazut pe la noi, de-aia m-am incumetat sa-ti las un comentariu. Iar asta cu morcovi pare de catifea. Iar partea de deasupra e frumoasa rau!
    Felicitari ! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc pentru felicitari.
    Venind de la o" maestra" sunt coplesita.
    De cand urmaresc" gradina visata"apoi"sapunuri naturale"sunt fascinata de cate poti realiza si cat suflet pui in tot cea ce faci.
    Felicitari si putere in tot ce iti propui.

    RăspundețiȘtergere