Sapun Natural/Natural soap

miercuri, 15 iunie 2011

sampon reparator cu hibicus

Am vrut sa iasa un sampon pentru roscate,cu gandul ca daca pun tinctura de castelani-coloreaza parul  ca si violetul de gentiana-dar nu a fost sa fie,ramane un sampon si pentru roscate dar din pacate nu coloreaza parul,raman cu speranta ca va mentine macar culoarea,voi vedea in timp,dupa doua spalari nu se vede mare lucru,dar isi face treaba,parul ramane mai curat si hidratat.
Eu acum nu mai folosesc la fiecare clatire apa cu otet,m-am obisnuit,avand un par moale imi convine ca ramane mai batos si are aspect de mai mult volum.
ingrediente:ulei saponificat de masline cocos,ricin,palmier,infuzie concentrata de hibicus,tinctura de castelani,ulei esential de salvie,lavanda,ylang-ylang,vitamina E

Hibicusul lupta impotriva albirii premature a parului,pentru limitarea matretii dar si pt hranirea scalpului.protector si pentru pielea cu aspect imbatranit,ridat ,uscat.
salvia combate matreata,stimuleaza circulatia;ylang-ylang stimuleaza cresterea parului,regleaza secretia de sebum,lavanda folosita in tratamente pentru matreata,cresterea parului;antidepresiv,calmanta.
tinctura de castelani- antifungic,antiseptic.
Se recomanda clatirea cu apa si otet.






















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu