Sapun Natural/Natural soap

luni, 13 iunie 2011

sapun cu fructe GOJI

Multe propietati au fructele goji,de cand le consum,mai mult in ceai care are un gust bun spre dulce(nu are nevoie de zahar-bineinteles ceaiurile se beau neindulcite mai ales terapeutic) ma tot gandesc la un sapunel,sa transpun propietatile fructelor sa beneficieze si pielea de un tratament binefacator.
Fructele goji sunt ca niste stafide rosii si au cateva seminte micute se pot consuma si ca atare,contin antioxidanti,aminoacizi esentiali,cantitati importante de vitamina C,E,B-complex,zinc sunt considerate,,ELIXIRUL TINERETII,,incetineste procedul de imbatranire,mentine sanatarea,intareste sistemul imunitar,benefic pentru cei cu cancer,diabet,HIV,alergii.
  Reduc inflamatiile pielii,ajuta la vindecarea mai rapida a ranilor,regenereaza tesutul,ajuta tenul sa fie luminos,stimuleaza circulatia,combate celulita.
Sapunul  a iesit cremos,emolient,hidratant continand:
 ulei de soia presat la rece-bogat in vitamina A si E trateaza afectiuni dermatologice ale pielii,eczame,psoriazis,sclerodermii fiind emolient hraneste pielea in profunzime
ulei de musetel-calmant,neiritant,reduce inflamatiile pielii
ulei seminte de morcov-combate ridurile,petele pigmentare,regenereaza si tonifica tesutul cutanat,cicatrizant
ulei esential de tamaie-ajuta tenul imbatranit,amelioreaza cicatrici si inflamatii diverse
ulei esential de busuioc-antiinflamator,antibacterian,antidepresiv,alunga starea de oboseala
ulei esential de lavanda cu propietati deosebite pentru piele-antiseptic,antiinflamator,cicatrizant recomandata pentru orice tip de piele si cele cu probleme-acnee,cuperoza,psoriazis,roseti ale pielii,reduce tensiunule nervoas.
Se poate folosi ca sapun tratament in probleme de dermatologie:urticarii,eczeme,cuperoza,psoriazis,inflamatii ale pielii sau de prevenire a acestora.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu