Sapun Natural/Natural soap

sâmbătă, 29 octombrie 2011

Catina cu maces

  Sapun regenerator,cicatrizant pentru piele uscata,sensibila avand ulei catina,ulei maces,ulei iasomie,ceara de albine,lapte de capra.
    Am folosit iasomie macerata in ulei de masline pentru a beneficia de propietatile iasomiei ideala pentru pielea sensibila,uscata,matura,are efect usor de inalbire,amelioreaza dermatitele,eczemele,eruptiile alergice,regenereaza si inlatura cicatricile,stimuleaza circulatia sangelui,contine antioxidanti care incetineste procesul de imbatranire al pielii.
Ulei de catina regenerator,cicatrizant,antiinflamator,antibacterian,accelereaza procesul de refacere si reconstructie al pilelii,folosit in cicatrizarea ranilor,regenereaza tesutul,utilizat in eczeme,psoriazis,ulceratii greu vindecabile,protejeaza impotriva radicalilor liberi si a altor tipuri de radiatii cu efecte nocive,lupta impotriva imbatranirii pielii.
Uleiul de maces stimuleaza si regenereaza formarea colagenului natural prevenind imbatranirea prematura a pielii,reduce ridurile,stimuleaza si tonifica tesutul util in vergeturi,trateaza cicatricile,protejeaza celulele,atenueaza petele pigmentare.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu